Inschrijven

Leuk dat je meedoet aan de TaMarathon Ultra Mima!

Na inschrijving wordt jouw naam met geboortedatum op deze site vermeld. Ook vragen we je bij de inschrijving aan te geven welk sponsorbedrag jij bijéén loopt. Zo is direct inzichtelijk welk totaalbedrag de Hersenstichting uiteindelijk tegemoet kan zien. Dat is wel zo duidelijk…

Het inschrijfgeld van de TaMarathon Ultra Mima bedraagt 30 euro. Van dat geld worden er een hele hoop zaken geregeld. Natuurlijk wordt iedere deelnemer onderweg voorzien van water, sportdrank, fruit en dergelijke. Bovendien krijg je na afloop een fijne maaltijd (bij meer dan 2 rondjes, anders krijg je een lekkere versnapering) en een aandenken. Daarnaast ontvang je het enige, echte TaMarathon Ultra Mima hardloopshirt. Het zou fijn zijn, als je dit shirt tijdens de loop wil dragen. Vergeet daarom niet op het inschrijfformulier je maat te vermelden. Mocht er geld overblijven, dan gaat dat uiteraard naar de Hersenstichting.

Als je om de één of andere reden toch niet meer mee kunt doen, dan wordt het inschrijfgeld niet teruggegeven. In dat geval mag je echter wel jouw plaats aan iemand anders overdragen. Hoe het ook zij… je bent in ieder geval zeker dat jouw bijdrage goed terechtkomt.

Let op: de limiet voor de 50 kilometer bedraagt 7 uur. Van alle deelnemers worden de eindtijden genoteerd en er wordt een eindklassement opgemaakt. Zo krijgt je prestatie een officieel tintje, hoewel gezelligheid en een mooie opbrengst voor de Hersenstichting veel belangrijker zijn.

Wie zich inschrijft voor de TaMarathon gaat akkoord met bovenstaande spelregels.

  • Schrijf je nu in!

  • Bevestig dat je een mens bent en geen computer. De code is niet hoofdletter gevoelig.
  • * velden zijn verplicht.

TAMARATHON

IBAN: NL79 INGB 0006 8195 41
t.n.v. VOF CS Drachten


Onze Mimaatjes

Onze Mimaatjes

Geplaatst op: 2023-03-29

Loop je niet met de TaMarathon Ultra Mima mee, maar wil je toch een steentje aan dit geweldige initiatief bijdragen,  kijk dan hier voor de opties.

Lees meer Meer nieuws
  • Ik sta het dichtst bij Tamara maar aan de andere kant neem ik juist een beetje afstand en 'laat' ik haar alles doen

    Jelmer
  • Dit initiatief konden wij natuurlijk alleen maar toejuichen.

    Jelle
Jelmer Jelle