Sponsors gezocht

Loop je niet met de Tamarathon mee, maar wil je toch een steentje bijdragen aan dit geweldige initiatief? Dan kan je ons ook sponsoren! Heel graag zelfs, want we willen zoveel mogelijk geld binnenhalen voor de Hersenstichting!

 

Je kan ons sponsoren door een bedrag over te maken naar het rekeningnummer dat onderaan deze pagina vermeld staat. 

 

We zijn blij met iedere bijdrage! 

 

- Vanaf € 10,00 krijg je een eervolle vermelding bij de Mimaatjes

- Vanaf € 50,00 worden bedrijven ook vermeld met logo (en link) als sponsor van de Tamarathon.  #http://www.tamarathon.nl/sponsors/

- Vanaf € 100,00 samen met de vermelding zoals hierboven aangegeven maak je ook kans op of een squashclinic met daaraan gekoppeld een squashtoernooitje voor maximaal 16 personen of een clinic handboogschieten voor 15 personen. 

 

De clinics zullen verloot worden onder de sponsoren die meer dan € 100,00 hebbben gedoneerd. De loting zal plaatsvinden op 17 juni 2023. 

 

We zijn ook nog op zoek naar sponsors die iets willen doneren voor een (nog te organiseren) veiling. De opbrengsten van de veiling gaan weer naar de Hersenstichting.

Heb je iets wat wij mogen veilen? Wil je MiMaatje worden of wil je me sponsoren als bedrijf , stuur me een berichtje of  neem dan contact op via het contacformulier

TAMARATHON

IBAN: NL79 INGB 0006 8195 41
t.n.v. VOF CS Drachten


Onze Mimaatjes

Onze Mimaatjes

Geplaatst op: 2023-03-29

Loop je niet met de TaMarathon Ultra Mima mee, maar wil je toch een steentje aan dit geweldige initiatief bijdragen,  kijk dan hier voor de opties.

Lees meer Meer nieuws
  • Ik sta het dichtst bij Tamara maar aan de andere kant neem ik juist een beetje afstand en 'laat' ik haar alles doen

    Jelmer
  • Dit initiatief konden wij natuurlijk alleen maar toejuichen.

    Jelle
Jelmer Jelle