Tiny

Het was ergens in oktober 2014 dat ik op facebook een vriendschapsverzoek kreeg van Tamara van der Leij. Vaak is het als je zo’n verzoek krijgt dat er al snel nadat je het vriendschap aanvaard hebt een PB krijgt. Zo ook in dit geval.

Tamara had al een paar wat langere afstanden gelopen en ze wist dat ik begeleidingsschema’s maak voor lopers en loopsters. Ze wilde heel graag samen met me in zee om een marathon binnen 4 uur te kunnen lopen. Het spreekt voor zich dat voordat ik daaraan begin ik alles van iemand wil weten en het liefst nog iets meer. Onze eerste ontmoeting was op Terschelling tijdens de Berenloop. Ze liep samen met Rinus en Linda. Ik herkende haar aan de tattoo op haar kuit.

We zijn er samen aan begonnen en ik had al snel in de gaten dat ik iemand had getroffen die heel nauwgezet en tot op de letter haar schema volgt. Houvast en regelmaat!! Een kenmerk van iemand die getroffen is door een herseninfarct??

Het is duidelijk dat ons doel in de eerstvolgende marathon al behaald werd. Ons volgende doel na de Tamarathon is de 60 km van Texel in april 2017. Zeg niet dat als je iets overkomt zoals Tamara overkwam, dat dan je leven over is. Zij is daar het beste voorbeeld en bewijs van. Maar…je moet er wel wat voor doen.

En daarom loop ik graag, samen met haar en een aantal anderen, in februari de Tamarathon.

Tiny

TAMARATHON

IBAN: NL79 INGB 0006 8195 41
t.n.v. VOF CS Drachten


Onze maatjes

Onze maatjes

Geplaatst op: 2016-10-19

Loop je niet met de TaMarathon mee, maar wil je toch een steentje aan dit geweldige initiatief bijdragen, dan kun je kiezen voor één van de drie sponsorpakketten. De Maatjes van de TaMarathon {albu...

Lees meer Meer nieuws
  • Ik had al snel in de gaten dat ik iemand had getroffen die heel nauwgezet en tot op de letter haar schema volgt

    Tiny
  • Toen Tamara me vertelde over haar droom, de Tamarathon, en me vroeg of ik haar wilde helpen heb ik onmiddellijk ja gezegd

    Maaike
Tiny Maaike